Schilderen

Een pand dat goed in de verf zit is niet alleen een mooi visitekaartje voor de eigenaar maar bied ook de juiste bescherming aan het pand. Met onze ervaring en kennis zijn we in staat een goed advies te geven voor een duurzaam en mooi resultaat. Wij werken met de beste kwaliteitsverf en door de aanwezige mengmachine zijn we in staat alle gewenste kleuren te mengen.

Beglazing

Wilt u weten welke glassoort past bij uw woning? Of zoekt u een bepaalde glassoort? Of u nu uw glas wilt laten repareren of vervangen, wij zullen u altijd op maat advies geven. Naast onze reparatieservice zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van alle soorten isolerend dubbelglas. U bent bij ons verzekerd van professionele beglazing.

Behangen

Ook voor behangwerk staan wij tot uw beschikking. Een goed behang geeft tenslotte een mooie en verzorgde indruk. Wij zijn in het bezit van een aantal behangboeken maar ook bij onze leveranciers ligt een scala aan behangboeken waaruit u eventueel een keuze kunt maken. We kunnen het bestaande behang voor u verwijderen, de wanden repareren waar nodig en vervolgens de wanden opnieuw behangen en of sausen.

Spuiten

Met de aanwezigheid van een spuitcabine hebben wij de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw deuren, meubelen of radiatoren van een nieuwe kleur te voorzien.